Matchnummer: 110102009
Förlust i första derbyt !
2022-05-13 09:54

Tuffast möjliga motstånd BAIK2 i första derbyt.

BAIK2 tar tag i taktpinnen redan från start och skapar direkt flera heta målchanser, i match minut 11 kommer också 0-1 och innan domaren blåser till halvtids vila har BAIK2 utökat ledningen till 0-5.

Andra halvlek lyfter vi spelet och vinner duellerna ute på planen och skapar några fina målchanser som så när ger oss ett reducerings mål.

BAIK2 är effektiva och gör ytterligare två mål till innan matchen är över, slut resultat 0-7

Vi tar med oss vårt fina spel och vår kämpa insats från andra halvlek till nästa match