Umeå fotbollsfestival 2021 - UPPDATERING
2021-02-06 11:42

Förtydligande för er som inte varit med till Umeå tidigare:

Cupen är under sommaruppehållet och är således förstås frivillig. Kostanden för deltagandet delas mellan deltagarna. Vi reser inte och bor inte tillsammans som lag utan man får fixa sin egen resa och boende. Ledarna har inte heller ansvar för barnen mellan matcherna.

Ledarna

Vi har lagt ut en kallelse till Umeå fotbollsfestival som (förhoppningsvis) går av stapeln 29 juli till 1 augusti. Eftersom den stora fördelen med denna cup är att kunna bo på campingen bredvid och att laget har möjlighet att umgås mycket runt matcherna så vill vi trots det osäkra läget vara ute i god tid. Vi ser att campingen blir allt mer uppbokad dess dagar.

Vi behöver också veta hur många lag vi ska anmäla.

Därför ber vi er svara på kallelsen så snart som möjligt, sen förstår vi ju om det finns viss osäkerhet eftersom det är länge kvar till sommaren. Det brukar också vara möjligt att boka camping med avbeställningsskydd.

Sedan får vi hoppas att denna cup (och andra) kan bli av i sommar!

Ledarna