SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks IK
Fotboll F-08

Årets schema för gräsklippning
2021-05-31 20:56

Hej

 

Nu har det blivit dags att påbörja årets gräsklippningssäsong hos NyhlénsHugosons Chark på Depåvägen 4A. Jag bifogar en länk till årets schema där ni ser vilken vecka som ni tilldelats. Skulle tiden inte passa så är det fritt att byta mellan varandra och jag förutsätter att ni sköter det utan min inblandning.

 

Likt föregående år så kommer jag att aktivera igång SMS-gruppen vi använt oss av för att meddela när klippning skett så vi lättare kan samordna så att inte klippningar sker för nära varandra i tid. I den SMS-gruppen meddelar man även om bensin, trimmertråd eller dylikt börjar tryta så ordnar jag det mellan klipptillfällena. 

 

De gräsklippare samt trimmer/röjsåg vi använde under föregående år finns fortfarande kvar på plats och förvaras i samma container. Det finns två klippare och en trimmer/röjsåg att tillgå och det bör räcka då vi klipper ensamma i år.

 

Ytterligare en skillnad mot föregående år är att jag inte ensam kan ta på mig att köra röjsåg för att röja ner det höga gräset på ängarna vi inte klipper med gräsklippare. Jag har dessutom förhandlat upp den totala summan vi får för årets uppdrag till 15000kr, förutsatt att vi i år röjer ner ett område med sly. Det kommer en separat förfrågan senare där jag förväntar mig få minst två till tre föräldrar med mig på det uppdraget. I år tänkte jag även att tjejerna får följa med och hjälpa till under den dagen med att dra ihop sly i högar på anvisad plats. Datum för denna dag bestäms senare när NyhlénsHugosons anser det börjar bli dags att genomföra slyröjningen.

 

Länk till schemat finner ni här

 
Våra sponsorer