Sponsringsjackor
2021-06-17 07:38

Hej

Vi har fått ett erbjudande om sponsring av jackor till laget. Jackan som vi har tittat på är denna modell: Adidas Core18 Stadium Jacket

Tanken är att alla i laget skall ha likställda jackor och på så sätt skapa en gemensamhet och ett proffsigt utseende. Jackan kommer att förses med klubbmärke, efternamn samt sponsorloggan.

Företaget som valt att gå in med sponsring till detta är Nordkonsult i Luleå AB och den totala summan för sponsringen är 10 000 kr. Tyvärr så täcker inte sponsringen hela kostnaden för jackorna så nu finns det två alternativ.

Alternativ 1 är att vi delar upp den överskjutande summan mellan samtliga i laget och betalar ur egen ficka. Det alternativet innebär att samtliga betalar 398 kr för sin jacka.

Alternativ 2 är att vi ordnar en till sponsor som täcker resten av kostnaden för jackorna. Den överskjutande summan är med nuvarande tryck 9 546 kr. Finns det någon i laget som jobbar på alternativt har kontakt med ett företag som är villig att sponsra vårat lag? Motprestationen av sponsringen är att vi trycker upp företagets logga på jackan.

För att kunna gå vidare med dessa sponsorjackor så behöver jag ta ett beslut inom två veckor om hur vi går vidare. Jag vill därför att ni snarast meddelar mig hur ni ställer er till de två alternativen genom att maila till min mailadress gustafsson.anders@icloud.com