Kioskschema vecka 37
2021-09-01 20:16

Här kommer ett preliminärt kioskschema utifrån hur matchbokningarna ser ut just nu. Observera att det kan komma att förändras om matcher tillkommer!

Det som i övrig gäller är:

• Kioskrutinen ska läsas igenom för de som ska bemanna kiosk och grill, ni hittar den här: Kioskrutiner
  • Om tiden inte passar ansvarar ni själva att byta pass med varandra. Meddela ev. byte helst genom kommentar under nyheten eller via SMS till Nina på 070-6503326 så att kioskschemat kan uppdateras med rätt kontaktuppgifter.
  • De som står i kiosken ansvarar att överlämna kassa + nyckel till nästa dags föräldrar som ska bemanna kiosken.

Kioskschemat finner ni här.