Information inför NET
2021-09-13 20:52

På fredag samlas laget klockan 16.00 i Skellefteå för att sedan äta middag tillsammans på Nya Arken, tid för middagen kommer senare då detta inte är känt i dagsläget. Kom ihåg att ansöka om ledighet på skolan så att barnen

Samlingstid inför fredagens match är 18.00.

Vi har bokat en skolsal som tjejerna använder som boende under cuphelgen. Vi kommer mest troligt att bo på Baldergymnasiet, vi räknar med att få bekräftelse under denna vecka. Tänk på att tjejerna måste ta med lämpliga sängar/madrasser så de kan sova bra på natten. Minst en ledare kommer att sova tillsammans med tjejerna i salen.

Vi vill även påpeka att vi kommer att tillämpa samma regler som under Gammelstads cup när det gäller att spelare står över matcher. Detta på grund av att totalt 18 spelare spelar under cupen och det blir för många spelare på avbytarbänken om samtliga spelar samtidigt.

Vi påminner även att skyndsamt betala in avgiften för cupen så vi kan betala fakturan snarast!

Spelschema och mer information finner ni på hemsidan: https://northernelitetrophy.se