SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks IK
Fotboll P-08

NFF Breddläger
2020-06-29 20:54
Hejsan! 
Sammanfattar informationen som vi gick igenom under föräldramötet idag 29/6 på Liko.

NFF´s (Norrbottens Fotbollsförbund) breddläger har beslutats att genomföras med ett ändrat upplägg. Det var, p.g.a. Corona, osäkert ifall det skulle genomföras i år. Men nu blir det i alla fall av.
Vi i P08 arrangerar detta tillsammans med F06. Lägret går av stapeln helgen 22-23/8 på Liko Arena. Egentligen skulle P06 arrangerat detta men eftersom det laget inte existerar längre föll lotten på P07, men dom har också upphört att existera så då var vi näst på tur.

Mattias Isarelsson är kontaktperson för P08 (Per och Katarina Berglund för F06) och Mattias har tagit på sig uppgiften att tillverka schema och fördela arbetsuppgifter. Alla kommer få någon uppgift tilldelad och det är inte ett alternativ att vägra. Kan man inte så fixar man själv en ersättare eller byter mellan varandra. 

Lägret kommer i år INTE att genomföras med övernattning vilket avlastar oss väldigt mycket. Vi kommer med andra ord att ordna för lunch, mellanmål och middag under två dagar. Arbetsuppgifterna kommer i stort bestå av att ragga sponsorer (livsmedel), kökshandräckning, servering och städning. Ni kommer få en uppgift tilldelad och det kommer inte att bli en jätteinsats av var och en i och med att övernattningen togs bort. Om ni har kontakter inom branscher som kan tänkas sponsra lägret med mat så hör av er till Mattias innan någon kontakt med företag sker så vi har en överblick på vad vi har och vad vi behöver fixa.

Pandemin har påverkat klubbens ekonomi negativt. I runda slängar har Alviks IK tappat ca 300.000 i intäkter. Detta breddläger genererar ca 70.000:- till klubben som är mycket viktiga för klubbens överlevnad. 

Dock såg vi bara positiva miner och tongångar under mötet. Så det här kommer bli mycket bra!

Vid frågor och/eller funderingar så kan ni höra av er till mig (Andreas Carnudd), Mattias Israelsson eller Alexandra Burman.

Vänligen 
//Ledarna P08


 
Våra sponsorer