SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks IK
Fotboll F-08

Gräsklippning på NyhlénsHugosons 2023
2023-06-05 21:19

Hej

 

Nu är det dags att dra igång årets schema för gräsklippning ute vid NyhlénsHugosons Charkuteri på Depåvägen 4A. Jag tar på mig att klippa första gången i år då jag ändå måste kontrollera klipparna och fylla på bensin i dunkarna. Schemat för veckorna i år är så här:

 

Vecka

Förälder till barn:

23

Amanda Gustafsson

24

Julie Greberg

25

Tuva From

26

Lilly Snäll

27

Alva Nilsson

28

Elina Nyberg

29

Ester Garberg

30

Ebba Drugge

31

Alice Holm

32

Rebecca Drugge

33

Lea Pettersson Waara

34

Livia Öhlund

35

Ebba Hedman

36

Ellen Kjellgren

37

Sanna Lundgren

38

Amanda Gustafsson (vid behov)

 

Ni beslutar själva vilken dag under veckan som passar bäst men jag rekommenderar att man försöker hålla sig till någon av dagarna i mitten av veckan så att mellanrummet mellan klippningarna inte blir allt för långt.

 

Ytterligare en sak för i år, var mycket noga med att ställa in bensindunkarna längst in bakom klipparna. I fjol hade vi ett flertal gånger någon utomstående som stal bensinen så jag fick fylla upp dunken fyra gånger under säsongen. Dunken är på dryga 15 liter och så mycket bensin går det inte åt under en säsong. Dessutom försvann den ursprungliga dunken och fick ersättas med en ny, därav att vi vet att det var stölder.

 

Jag länkar till den ursprungliga nyheten där ni kan se området som skall klippas (gröna områden). Vi kan även få utökat med lite mer jobb med lite slyröjning men det återkommer jag om senare när vi enats om ersättning.

https://www.alviksik.se/nyheter/?ID=284829&NID=698785

 

Information inför städningen Mån 29/5
2023-05-25 09:00
Karta över områden att avstäda

Hej

 

Här kommer hur vi tänker oss att områdesstädningen på måndag skall gå till.

 

Jag (Anders G) åker och hämtar upp det material som vi behöver under slutet av denna vecka. Det innebär att ni inte måste ta med annat än lämpliga kläder för att städa. Tänk på att ta med ett par arbetshandskar eller liknande så att ni inte måste ta i skräpet med händerna. Se även till att äta middag innan ni kommer till träningen så att vi kan påbörja städningen direkt efter att träningen slutar.

 

Vi samlas direkt efter träningen på måndag vid JIABvallen. Där kommer ni att delas upp i grupper om tre (3) stycken spelare samt minst en vuxen. Det innebär att vi måste få med föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till. Vi ser hur många som dyker upp men tänk på att ju fler vi är desto snabbare går städningen. Jag och någon till tränare kommer att vara på plats men vi kan inte vara på alla ställen samtidigt, därav att vi behöver frivilliga.

 

Vi startar med att städa området som ligger mellan Bergskolan och NLV (ljuslila på kartan). Allt skräp som samlas in skall sedan placeras i sopsäckar vid kryssmarkeringen på det område som avstädas. 

 

När det första området är avstädat så påbörjar vi avstädning av det område som är markerat med blå färg på kartan. På det området ligger min arbetsplats och där finns tillgång till toalett samt så finns det gratis drickor att få om man känner för det. Ta gärna med en frukt som ni kan äta under pausen så att ni orkar med kvällen.

 

Då det är första gången som vi genomför områdesstädning så får vi ha lite flexibilitet för tider. Tjejerna meddelar själva vilken tid som de behöver hämtning, tänk på att de kan samåka.

Uppdaterat kioskschema
2023-05-16 22:19

Hej

 

Det har skett förändringar på matcherna för vår kioskvecka. Vi har laddat upp det uppdaterade schemat här på hemsidan. 

Länk till uppdaterat kioskschema 

2023-05-11 16:41

Hej alla. 

Tjejerna (F-08) har blivit tilldelad att bemanna kiosken på Liko vecka 21. Ett första prel kioskschema för tjejernas kioskvecka finns under fliken dokument här på hemsidan. Det är viktigt att läsa igenom kioskrutinen samt instruktion för Teampay inför sin tid att bemanna kiosken. Dessa hittas på Alviksik.se under dokument/kiosk. Schema kan uppdateras fram till och med 19 maj om matcher/sammandrag tillkommer. Som vanligt gäller att om man inte kan sin dag och tid så ansvarar man att själv hitta en lösning/byta dag o tid med någon annan.

 

Länk till schema

NFF Flickor 14 Fortsättningsserie 2022
2022-09-25 19:21

Hej

 

Nytt för i år är att det finns en fortsättningsserie för ungdomslagen att anmäla sig till. Syftet är att förlänga säsongen för lagen uppe i norr.

 

Tränarna i BAIK har tidigare varit i kontakt med våra tränare och presenterat en möjlighet till samarbete under denna fortsättningsserie. Vi har valt att tacka ja till detta, det tillfälligt sammanslagna laget kommer att gå under Alviks IKs namn och färger. Antalet spelare från BAIKs sida blir preliminärt ca 6 spelare (kan ändras). Spelformen i denna fortsättningsserie är 11v11. Speltid vid sammandrag är 2 x 30 minuter, paus 5 minuter.

 

Spelschema för denna fortsättningsserie finns att se på NFFs hemsida: Flickor 14 Fortsättningsserie

 

Viktigt att poängtera här är att denna serie är frivillig att deltaga i och att de med vintersporter är fria att prioritera dessa istället. De finns dock ett flertal spelare i vårt lag som inte har andra sporter och det är för dessa som denna möjlighet speciellt riktar sig till. Val på prioritering får respektive föräldrar samtala med sin ungdom med och komma fram till. Skulle det krocka med vintersporter så bör spelaren välja att deltaga på vintersporten istället, men detta får man diskutera med ledare inom den aktuella vintersporten.

 

Datum för de matcher som skall spelas finner ni på den tidigare länken. Matcherna spelas likt sammandragsmodellen vilket innebär att flera matcher spelas på en dag. Vi kommer att spela två sammandrag, ett i Skellefteå och ett på hemmaplan. Vi kommer inte att möta samtliga lag i tabellen, de lag vi möter är:

Morön BK

Skellefteå FF

Rönnskär Railcare IF

Rutviks SK

 

Fundera igenom denna möjlighet och meddela ert beslut kring deltagande till någon av oss ledare/tränare senast under kommande helg. 

Information NET 2022
2022-09-25 18:49

Här kommer information gällande NET 2022.

 

I år bor vi på Sörböleskolan. Adress till skolan är: Kustvägen 26, 931 62 Skellefteå direktlänk karta

 

Vi samlas klockan 17.00 på skolan för att packa in våra saker i skolsalen, efteråt åker vi och äter gemensam middag på restaurang Arken (samma restaurang som i fjol).

 

Matschema för i år finner ni här:

Fredag

Lördag

Söndag

 

Spelschema finner ni på hemsidan för NET:

Spelschema och resultat

 

Mer information gällande turneringsinformation och spelregler finner ni här:

Välkomstbrev 2022

Spelregler 2022

 

Kostnad för cupen är 1300kr per spelare. Avgiften betalas in på lagets lagkonto snarast!

 
Våra sponsorer