SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks IK
Fotboll F-08

Information inför NET
2021-09-13 20:52

På fredag samlas laget klockan 16.00 i Skellefteå för att sedan äta middag tillsammans på Nya Arken, tid för middagen kommer senare då detta inte är känt i dagsläget. Kom ihåg att ansöka om ledighet på skolan så att barnen 

 

Samlingstid inför fredagens match är 18.00.

 

Vi har bokat en skolsal som tjejerna använder som boende under cuphelgen. Vi kommer att bo på Baldergymnasiet, adress Nygatan 15, 931 33 Skellefteå. Tänk på att tjejerna måste ta med lämpliga sängar/madrasser så de kan sova bra på natten. Minst en ledare kommer att sova tillsammans med tjejerna i salen.

 

Vi vill även påpeka att vi kommer att tillämpa samma regler som under Gammelstads cup när det gäller att spelare står över matcher. Detta på grund av att totalt 18 spelare spelar under cupen och det blir för många spelare på avbytarbänken om samtliga spelar samtidigt.

 

Vi påminner även att skyndsamt betala in avgiften för cupen så vi kan betala fakturan snarast!

 

Spelschema och mer information finner ni på hemsidan: https://northernelitetrophy.se

 

Edit: Det finns nu en mapp med ett antal dokument under fliken "Dokument" här på hemsidan där ni kan läsa mer om cupens regler.

Kioskschema vecka 37
2021-09-01 20:16

Här kommer ett preliminärt kioskschema utifrån hur matchbokningarna ser ut just nu. Observera att det kan komma att förändras om matcher tillkommer!

Det som i övrig gäller är:

  • Kioskrutinen ska läsas igenom för de som ska bemanna kiosk och grill, ni hittar den här: Kioskrutiner
  • Om tiden inte passar ansvarar ni själva att byta pass med varandra. Meddela ev. byte helst genom kommentar under nyheten eller via SMS till Nina på 070-6503326 så att kioskschemat kan uppdateras med rätt kontaktuppgifter.
  • De som står i kiosken ansvarar att överlämna kassa + nyckel till nästa dags föräldrar som ska bemanna kiosken.

Kioskschemat finner ni här.

Information och förhållningsregler för Gammelstads Cup
2021-08-03 23:16

Så kul med en fotbollscup igen, år 2021 är Gammelstads IF Cup Norrbottens största barn och ungdomsturnering i fotboll med över 160 deltagande lag i åldrarna 2006-2013.
Även om det nu blir cup igen så är det viktigt att vi alla tänker på att det ändå inte är som en helt vanlig cup fullt med besökare, mingel och IP häng före och efter matcherna.
På våra anläggningar kommer det finnas avspärrningsband som håller isär de olika sektionerna, dessa får inte passeras och ska respekteras, vill man byta sektion får man lämna den man gick in genom för att gå in vid nästa anvisade sektion.
Varje sektion får max ta in 600 personer samtidigt, detta innebär att man ibland kan behöva vänta utanför innan man går in i sektionen.
Vi följer därför Folkhälsomyndigheten och Länsstyrelsens föreskrifter och eventuella beslut därifrån kan komma att påverka cupens möjlighet till åskådare på plats.

Till dig som publik, släkt, vänner och supportrar
Du ska hålla avstånd, undvika trängsel, känner du dig sjuk ska du stanna hemma samt
så är det viktigt att Du lyssnar på våra IP funktionärers (personer med orangea västar) instruktioner om vilka ingångar man ska gå för att komma till vissa sektioner.
Kom strax innan den match du ska se, lämna sedan anläggningen snarast efter avslutad match så efterföljande matcher också får ”sin” publik på sina matcher.
Vi kommer ha fler försäljningsplatser än vanligt, kiosk och grill är på annan plats än vanligt år,
allt för att vi ska undvika trängsel och undvika möten över sektionerna.

Till dig som spelare, ledare, domare
Du som spelare, ledare och domare behöver likt publiken också tänka på vikten av att hålla avstånd, undvika trängsel samt om du är sjuk eller känner symtom så behöver Du stanna hemma.
Till Er som ledare samla ihop laget utanför anläggningen och gå in gemensamt till aktuell spelplan så nära inpå matchstart som möjligt, uppvärmningsytor/samlingsytor på gräsytor utanför cupområdet kommer finnas.
Du som spelare kommer färdigombytt till lagets samling inför match, omklädningsrummen används inte, bara ett som domarrum samt övriga som förråd för arrangören.

Fotbollsmatcherna spelas som vanligt men före/efter matcherna hälsar vi inte på varandra genom handskakning utan ställer upp gemensamt på varsin sida om mittlinjen för hälsande, hejaramsor och tackande för match innan vi sedan snabbt lämnar spelplanen och anläggningen så nästa match kan börja på utsatt tid.

Cupområdet Gammelstads IP, Myggvallen och Knottvallen
Cupområdet i Gammelstad och Rutvik kommer vara indelade i olika sektioner där varje
sektion max får ta in 600 personer.

Gammelstads IP

Sektion A, D
Ingång nere vid vårt kansli, blå byggnad bakom Restaurang Salt och Peppar. Här går du in och ut om
du ska spela eller vara publik på plan A och på plan D.
Är du publik till matcher på A-planen ska du sitta på vår läktare, publik på plan D ska stå/sitta vid staketet mot Gränderna.

Ni som går in genom denna grind kommer ha möjlighet för handlande i en kiosk precis före läktaren samt baksidan av Tuviskiosken på D-planen.
Dessutom kommer ni kunna nå vårt grilltält som kommer vara placerat på grönytan mellan
plan A och B.
Toalettmöjlighet samt handtvättsmöjlighet kommer finnas för er i vår kanslibyggnad.

Avspärrningsband kommer finnas på er sektion som tydligt markerar att Ni inte får passera dessa samt att personer från annan sektion inte ska passera den.
Om ni efter match på plan A/D ska gå till annan sektion behöver ni gå ut genom grinden och sedan in via nästa ingång.

Sektion B, C1 och C2
Ingång vid den röda omklädningsrumsbyggnaden.
Här går du in och ut om du ska spela eller vara publik på plan B, plan C1 eller plan C2.
För dig som publik på plan B så ska ni sitta/stå precis innanför staketet på konstgräsplanen.
då man på denna plan i år spelar 9 v 9,
vi vill att ytan mellan omklädningsrum och plan B ska vara en yta för in och ut passage.

Ni som går in på denna sektion kommer att ha möjlighet för handlande på framsidan av vår Tuviskiosk på plan C1 och C2. Dessutom kommer ni kunna nå vårt grilltält som kommer vara placerat på grönytan mellan plan A och B.
Toalettmöjlighet samt handtvättsmöjlighet kommer finnas för er i den röda omklädningsrumsbyggnaden.

Avspärrningsband kommer finnas på er sektion som tydligt markerar att Ni inte får passera dessa samt att personer från annan sektion inte ska passera den.
Om ni efter match på plan B, C1 och C2 ska gå till annan sektion behöver ni gå ut genom grinden och sedan in via nästa ingång.

Sektion E1, E2 och E3 (utanför huvudanläggningen)
Gå förbi ingång till sektion B, när du kommer fram till cykelkorsningen är du framme vid sektion E (detta om du parkerat på den stora parkeringen framför sporthallen).
Om du parkerat på skolgårdens parkering vilket är att föredra om du ska på match på sektion E så är det bara att gå rakt fram och följa cykelvägen förbi hockeyrinken så är du framme vid sektion E.

För dig som publik på 9 v 9 planen E1 vill vi att du står på vänster sida om planen, spelarna kommer sitta på motsatt sida i två spelarbås.

För dig som publik på plan E2 och E3, fortsätt gå längst cykelbanan så kommer det en öppning i staketet för er som ska se matcher där, höger sida om E2 och E3 vill vi att ni ska stå/sitta.
Spelare vid plan E2 och E3 sitter mittemellan 5 v 5 och 9 v 9 planen E1.

Ni som går in i denna sektion kommer ha möjlighet för handlande i vår E-grillkiosk som kommer vara placerad på utsidan av området mittemellan sektionerna E och F.
Toalettmöjlighet samt handtvättsmöjlighet kommer finnas för er i antingen sporthallen eller i skoldelen ingång C.

Avspärrningsband kommer finnas på er sektion som tydligt markerar att Ni inte får passera dessa samt att personer från annan sektion inte ska passera den.
Om ni efter match på plan E1, E2 och E3 ska gå till annan sektion behöver ni gå ut genom staketöppningarna och sedan in via nästa ingång.

Sektion F1 och F2 (utanför huvudanläggningen)
Sektion F1 och F2 är beläget på skolgårdsplanen som du når om du går förbi plan E1, då ser du sedan planerna på vänstersida (om du parkerat på den stora parkeringen framför sporthallen)
Om du parkerat på skolgårdens parkering vilket är att föredra om du ska på match på sektion F så är det bara att gå till vänster och på andra sidan en liten kulle ligger dessa två 5 v 5 planer.

Ni som ser match på denna sektion har möjlighet för handlande i vår E-grillkiosk som är placerad mittemellan sektion E och F.
Toalettmöjlighet samt handtvättsmöjlighet kommer finnas för er i antingen sporthallen eller i skoldelen ingång D.

Avspärrningsband kommer finnas på er sektion som tydligt markerar att Ni inte får passera dessa samt att personer från annan sektion inte ska passera den.
Om ni efter match på plan F1 och F2 ska gå till annan sektion lämnar ni bara spelplanen och går in i nästa sektion.

Rutvik – Myggvallen och Knottvallen

Sektion R1,R2, R3 och R4
För dig som ska se 7 v 7 fotboll i Rutvik, parkera bilen på kortsidan av Myggvallen
(stora 11 mot 11 gräsplanen).
Gå sedan in på sektion R1 och R2 mellan staketet och kanslibyggnaden eller
på baksidan av kanslibyggnaden om ni ska se match på R3 eller R4.
Sitt på läktaren eller stå på motsatt sida av spelarnas avbytarbås
(dvs kortsidan av 11 mot 11 planerna eller motsatt långsida från lagen vid matcher på konstgräset eller Knottvallen)

Ni som ser match på denna sektion har möjlighet för handlande i vår Kiosk/Grilltält som är placerat bakom läktaren på grusplanen (stort rött tält).
Toalettmöjlighet och handtvättsmöjlighet kommer finnas för er i kanslibyggnaden.

Avspärrningsband kommer finnas på er sektion som tydligt markerar att Ni inte får passera dessa samt att personer från annan sektion inte ska passera den.
Om ni efter match på plan R1 och R2 ska gå till R3 och R4 eller annan sektion lämnar ni sektionen genom att gå tillbaka till parkeringen för avfärd till Gammelstads cupområde eller in på baksidan av kanslibyggnaden för promenad ned till Myggvallen/Knottvallen.

 

Parkeringar
Om möjligt – cykla eller gå till cupområdet i Gammelstad, gäller först och främst alla Gammelstadsbor som vill besöka cupen under helgen.
 
Behöver du köra bil för att komma till cupområdet i Gammelstad så använd i första hand skolgårdsparkeringen och sedan därefter parkeringen framför sporthallen/utanför Gammelstads IP.
Undvik att parkera närmast ICA Supermarket då dessa parkeringar först och främst är ämnade för butikens kunder. 

Ska du till Rutvik så respektera och parkera i mån av plats på anvisad parkering beroende på vilken plan Ni ska se fotboll på.

Visa hänsyn och respekt för varandra, kör framförallt försiktigt då många yngre personer kommer vistas i närheten av parkeringarna när de anländer till eller åker från cupområdet.
Tänk även på att stå i anvisade parkeringsrutor och ej på gräsmattor eller andra ytor då det inte är tillåten parkering där samt att ni inte får blockera cykel och gångbanor för övriga trafikanter och ev
utryckningsfordon.
Eventuella parkeringsböter betalas ej av Gammelstads IF.

Omklädningsrum
Under cupen finns inga möjligheter till omklädningsrum, spelare kommer tillsammans med sina lagkamrater färdigombytta och samlas vid plan eller uppvärmningsyta som laget kommit överens om
Möjlighet för vattenpåfyllning kommer finnas på framsidan/baksidan av det röda huset.

Försäljning
Vår försäljningspersonal vid de olika försäljningsplatserna ser gärna att alla köp görs via swish, QR koder kommer finnas vid varje försäljningsplats eller så kan ni redan nu programmera in
swishnumret 123 001 7137

Prisutdelning
I år kommer ingen formell prisutdelning att ske där vi samlar ettor, tvåor och treor vid prispallen för formell prisutdelning.
Prisutdelning för tävlingsklasserna A,B,C, I, J och K kommer ske på planen direkt efter avslutad match om 3-4e pris samt finalmatcher.
Båda lagen ställer upp på varsin sida om mittlinjen efter match med ansiktena mot publiken så kommer funktionärer från Gammelstads IF att hålla en prisutdelning på planen.
Segrare får pokal och medalj, tvåor och treor får medaljer.
Medaljer och pokaler överlämnas till lagkapten för egen utdelning inom laget för att göra det så
Covid-19 säkert som möjligt.

För övriga klasser 5vs5 och 7vs7 som önskar medaljer och diplom finns de att hämta redan från fredagen i informationstältet, vi ser gärna att de hämtas under fredagen.

 


Frågor/Funderingar
Ta kontakt med IP Funktionärer under helgen – personer med orangea västar
eller med informationstältet som är placerat i ett tält på gaveln av sporthallen.
Viktigt att vi undviker trängsel så tänk på att hålla avstånd om det ser fullt ut vid tältet.

Mycket av informationen kommer du även kunna läsa om på Gammelstads IF Cup hemsida, https://teamplay.nu/gammelstadsifcup/21
här hittar du bland annat tävlingsregler, spelschemat och resultat efter avslutade matcher.
Vårt mål är att senast 20 minuter efter avslutad match ska spelschemat finnas på hemsidan.

Frågor går även bra att skickas till gammelstadsifcup@gmail.com 

Alvikslägret 2021
2021-07-23 19:25

Hej alla!

 

Varje år så anordnas Alvikslägret av Alviks IK och i år är det F-08 som tillsammans med P-08 som är värdar för lägret. På grund av världsläget så kommer årets läger att vara en "light-version" utan övernattning. 

För att förbereda inför lägret så behöver vi nu en representant från vårat lag som tillsammans med representant från P-08 genomför planeringen. Arbetsuppgifterna består av att lägga initialt lägga schemat för lägret samt planera för maten för deltagarna. Självklart så slipper den som tar på sig detta att jobba under själva lägret!

 

Lägret anordnas 21-22/8. 

Det är först till kvarn som gäller och den som hör av sig först till mig (Anders G) får uppdraget:)

Sponsringsjackor
2021-06-17 07:38

Hej

 

Vi har fått ett erbjudande om sponsring av jackor till laget. Jackan som vi har tittat på är denna modell: Adidas Core18 Stadium Jacket

 

Tanken är att alla i laget skall ha likställda jackor och på så sätt skapa en gemensamhet och ett proffsigt utseende. Jackan kommer att förses med klubbmärke, efternamn samt sponsorloggan. 

 

Företaget som valt att gå in med sponsring till detta är Nordkonsult i Luleå AB och den totala summan för sponsringen är 10 000 kr. Tyvärr så täcker inte sponsringen hela kostnaden för jackorna så nu finns det två alternativ.

 

Alternativ 1 är att vi delar upp den överskjutande summan mellan samtliga i laget och betalar ur egen ficka. Det alternativet innebär att samtliga betalar 398 kr för sin jacka.

 

Alternativ 2 är att vi ordnar en till sponsor som täcker resten av kostnaden för jackorna. Den överskjutande summan är med nuvarande tryck 9 546 kr. Finns det någon i laget som jobbar på alternativt har kontakt med ett företag som är villig att sponsra vårat lag? Motprestationen av sponsringen är att vi trycker upp företagets logga på jackan.

 

För att kunna gå vidare med dessa sponsorjackor så behöver jag ta ett beslut inom två veckor om hur vi går vidare. Jag vill därför att ni snarast meddelar mig hur ni ställer er till de två alternativen genom att maila till min mailadress gustafsson.anders@icloud.com 

Northen Elite Trophy
2021-06-09 10:02

Hej alla!

 

Vi har fått ett erbjudande att deltaga i Northen Elite Trophy som går av stapeln 24-26 september i år. Cupen spelas i Skellefteå och i cupavgiften ingår mat och logi. De måltider som ingår är:

Fredag: Middag och kvällsmål

Lördag: Frukost, Lunch, Middag och kvällsmål

Söndag: Frukost och Lunch

 

Logi blir i någon av de kringliggande skolor som finns i området, det är idag oklart vilken skola det blir.

 

Avgiften för att deltaga i cupen ligger på 1200kr per spelare. Vi får tyvärr inte denna avgift betald från föreningen uten den måste vi betala själva. Varje spelare som anmäler sig till denna cup förutsätts betala in avgiften innan cupen går av stapeln.

 

För att se om vi får ihop tillräckligt många spelare så kommer en separat kallelse att skickas ut där man anmäler sitt intresse att spela i cupen. Vi kommer att sätta kort svarstid så var snabba med att svara på kallelsen.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 20/10 13:23 
Hem, 15/10 22:25 
Hem, 23/09 00:40 
Hem, 10/08 12:19 
 
Våra sponsorer