Fotboll F-09/10

Höstlovscamp
2022-10-12 16:26

Inbjudan från Piteå till Höstlovscamp för barn födda 2009-2012.

Gå in på nedanstående länk för information och anmälan.

kostnaden står varje enskild spelare för.

Kort summering föräldramötet
2022-10-11 18:54

Tack för ett bra möte, känns viktigt att träffas och prata, att komma fram till att vi alla vill samma sak. Det bästa för våra tjejer.

Börjar med frågan om uppdelningen av uppgifter:

• Lagledare (boka seriespel och sammanhållande): XX
  • Sponsorrgrupp: Karoline Bergström Sundbaum
  • Försäljningsgrupp/säljaktivitet: Jenny Olsson samt XX
  • Kioskschema: Carina Gustavsson
  • Matchvärdar: Agneta Engström Åsén
  • Boka domare till seriespel: XX
  • Länslägret 2023: Sofie Caselgren

Som ni ser har vi några vakanta platser som vi behöver lösa, jag kliver av rollen som lagledare och kan ge en överlämning och god förutsättning för nästa som tar vid. Återkom så snart ni sett vilken möjlighet ni har att stötta upp, alla platser behöver fyllas för ett fungerande lagarbete.

Svårt att summera allt som sades, men gör ett försök:

• Viktigt att börja tvätta bort namnet f09/10, för att inte påminna om två åldrar och två lag.
  • Skapa en trygg plats för alla spelare
  • Skapa tydliga mål för spelarna
  • Fler aktiviteter för tjejerna, som stärker sammanhållning
  • Tydliga spelreger som splarna tillsammans arbetat fram
  • Under säsongen ta hjälp av SISU, Johanna Lindgren för att jobba vidare med sammanhållningen.
  • Sova borta tillsammans på cuper
  • Mer föräldraengagemang

// Sofie

Spelarmöte torsdag 6/10 18.30-20.00
2022-10-03 19:08

Vi vill träffa alla spelare på torsdag för att summera säsongen och prata om nästkommande säsong. Vi ser att det är viktigt att alla tjejer närvara, eftersom vi vill prata om lagsammanhållning och hur vi kan stärka oss som lag. Vi pratar även om vi vill ha någon träning under vintern.

Vi ses på kansliet i Alvik, ingång baksidan.

Sponsorjacka
2022-09-19 20:09

Eftersom vi ej fått jackan ännu; tar tid med sponsorer, fix och provningar har vi beslutat att avvakta med beställning till tidig vår. På det viset kan vi parera ev förändringar i storlek och spelare. Vi har fått godkänt av våra fina sponsorer så pengarna finns kvar. Skulle någon hitta fler sponsorer under vintern tas det gärna emot, då kan vi utöka med ev väska, vattenflaska, huvis etc.

Blir ej av - Gnista-cup
2022-08-28 09:48

Vi låter detta går till P09, låg svarsfrekvens

Hej allihopa

för andra året i rad kommer AlviksIk anordna Gnista-cup, en fotbollscup på Arcus 3dec. Cupen riktar sig till åldrarna 10-15år.

Vårt lag har fått frågan om att anordna detta, ger 10 000 till lagkassan. För att kunna ta på oss uppdraget behöver vi två föräldrar som tar på sig rollen som arrangörer, medans vi andra ställer upp på de uppdrag som krävs. Jag tänker att det blir kiosk, städ, matchvärd, boka domare, baka etc.

Cupen genomfördes förra året (jätterolig enl min son) så lärdom finns att få av f08. Jag gör en kallelse med svar senast torsdag nästa vecka, skriv i kommentarerna om ni kan vara arrangör eller om ni kan ställa upp andra uppgifter.

Frågan har gått till oss och P09, om vi båda vill blir det lottning om uppdraget. Cupen var mycket uppskattad av barnen förra året och 10` är fin fina pengar till laget.