SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks IK
Fotboll P-09

Alvikslägret 20-21/8
2022-08-03 17:30

Varje år anordnar Alviks IK ett läger för barn 14år, av tradition är det lagen under som bemannar lägret, för att året efter få delta själva. Det har kommit till vår tur, alltså P09 samt F09/10. Vi har gjort ett bamanningsschema som vi lägger upp under dokument, det är samma upplägg lördag som söndag.  Om tiden ni tilldelas inte passar får ni byta med en annan förälder, vi skrev till kontaktuppgifter i schemat så ni lätt når varandra. Alla byten måste meddelas till Emma så hon ändrar i listorna. 

 

I schemat finns det även en flik som heter uppgifter som preciserar vad varje pass innebär. Vid frågor så kontakta oss som finns som huvudkontakt. 

 

Bästa hälsningar/ Emma, Magdalena och Sofie

Hundutställning 15/7
2022-06-29 11:59

Hejsan!

 

Fredag den 15/7 är det dags för hunduställningen där vi ska ha hand om parkering, kiosk och grill. Utställningen sker uppe på gräsplanen och det förväntas komma ca 200 hundar vilket bör göra att omkring 250-300 personer kommer vara på plats under dagen. Under dokument har jag nu lagt in ett bemanningsschema för dagen. Alla grabbar har fått ett pass var tilldelat, några av de som står i kiosken behöver även baka (1 långpanna). De som inte har möjlighet att jobba under dagen pga resor får istället baka i förväg (2 långpannor). Hugosons sponsrar både funktionärer och oss med matlådor så alla som jobbar under dagen får även äta.

Grabbarna till de föräldrar som beamannar kiosk, grill och parkering förväntas också följa med på arbetspasset. Deras uppgift blir att ta betalt för parkering och hjälpa till vid dirigering av bilar, hålla koll på gräsplanen när funktionärer vill ha fika, bre mackor till funktionärer, tömma sopor osv.

Alexandra B är övergripande ansvarig för arbetet med utställningen och kommer finnas på plats under dagen för hjälp med sådant som behövs. Kiosk och grill fungerar på samma sätt som under ordinarie kioskveckor. Det som tillkommer är att bre mackor och göra sallad till funktionärer och gå ut med fika till dem.

Anders O ansvarar för parkeringen och kommer rita upp hur tanken är att bilarna parkeras. Det går ni igenom på plats på morgonen. Parkering sker på stora grusplanen, lilla grusparkeringen nedanför omklädningsrummen samt uppe vid gräsplanen. Vid behov även på Bygdegården.

De som bakar i förväg får göra upp med Alexandra eller Sara om var detta fika lämnas. Det går att förvara i frysen på Liko om det bakas långt i förväg.

Se mer info på sid 2 i bemanningsschemat.

Hör av er vid funderingar!

Hälsningar Ledarna

Kioskschema v.24
2022-05-29 22:42

Hej

Vecka 24 (13-19 juni) så har vårt lag kioskvecka. Kioskschemat finns bifogat.

OBS!

Deadline för schemaläggning av matcher är fredag veckan innan kioskveckan börjar. Det betyder att det kan bli ändringar i vårt kioskschemat fram till och med fredag 10/6. Vi bevakar detta och återkommer med justerat schema om behov uppstår.

Vid fördelning av tider så har vi tittat på kioskschemat från förra sommaren. Då delade vi kioskvecka med ett annat lag och därför behövde inte alla stå i kiosken. I år sköter vårt lag ensam kiosken v. 24 och för att täcka upp alla tider så behöver några stå dubbla pass. De som har fått dubbla pass hade inget kioskpass förra sommaren. Om det tilldelade passet inte passar så ansvarar man själv för att byta pass.

Rutiner för kiosk och grill finns på Alviks IK´s hemsida under fliken dokument samt under dokument på våran lagsida. Kika gärna igenom rutinerna innan du står i kiosken så att du är uppdaterad vad som gäller.

Nytt för i år:

  • När Damlaget har hemmamatch på Liko Arena skall kioskpersonalen ställa i ordning fotbollsplanen (flytta bort mål, samt ställa rätt mål på plats) samt 1 person ur kiosken/grillen agera matchvärd. Instruktioner för matchvärden finns på www.alviksik.se , under dokument samt utskrivet i kiosken.
  • Vi använder oss numera av betalsystemet Teampay. Detta gäller både kontanter och Swish. För att ansluta till Teampay, scanna QR-koden som finns på väggen i kiosken och följ instruktionerna på skylten och i appen. Instruktion för Teampay finns på hemsidan under Dokument\Kiosken - Liko Arena\ samt under dokument på våran lagsida.

Mvh

Stina och Annika (Noah och Viktors mammor)

 
Våra sponsorer