Bli medlem i Alviks Idrottsklubb

Spelar utbildnings- plan

Här hittar du spelarutbildningsplanen .

Riktlinjer Ungdsoms- sektionen

Läs gärna igenom våra riktlinjer här

Köp Förenings- kläder

Här hittar du klubbens sortiment.

Kansliet stängt
2021-04-14 13:04

Kansliet är stängt torsdag 15 april!

Jag finns på plats på måndag kl 17.00

Trevlig helg!

Monica

Nytt avtal föreningskläder
2021-04-09 20:42

Vi har under våren tecknat ett nytt avtal för föreningskläder med Intersport och Adidas, och webshoppen är nu färdig. Kläderna beställs nu av er själva direkt i deras webshop.

Se länk i menyn på vår hemsida för mer info (längst ner på mobil, eller längst till höger på dator).

Föreningskläder

Kom även ihåg att ansök om medlemskap på Intersport och koppla ert medlemskap till Alviks IK så får både du och föreningen en schysst rabatt/bonus vid varje köp.

Koppla ditt Intersport-medlemskap till Alviks IK

//Mattias

Utförsäljning föreningskläder
2021-03-30 09:18

Med anledning av att vi byter till klädmärket Adidas säljer vi nu ut Stannokläder till kraftigt reducerade priser.

Välkommen in under kansliets öppettider eller ring 076-9480320 för information!

Nytt avtal för föreningskläder
2021-03-25 11:47

Vi har nu slutit ett nytt avtal för föreningskläder som blir i samarbete med Intersport och Adidas. Det jobbas nu med att färdigställa webshopen för vår förening och vi uppdaterar länken på hemsidan inom kort.

Vi vill dock redan nu bjuda in er till Intersports Clubdagar som gäller under perioden 24-29/3 där medlemmar får 25% på allt (se vilkor  online)

Klicka på länken nedan och koppla ert medlemskap hos Intersport till Alviks IK så får både ni och föreningen bonus på allt ni handlar.

//Ungdomssektionen

Nytt konstgräs till Liko Arena
2021-03-22 13:07

Nu kan vi meddela den roliga nyheten att vi under sommaren kommer att lägga ut nytt modernt konstgräs på Liko Arena. Detta är möjligt tack vare ett generöst bidrag av familjen Liljedahl.

Det gör att vi kommer att ha en anläggning i toppklass redo för fotboll i många år till. Det gamla konstgräset kommer användas till att anlägga en ny mindre plan på den befintliga grusplanen, vilket medför ännu fler tillgängliga match- och träningstider.

Styrelsen tackar Bengt Nyström och Harry Petterson för arbetet som gjort detta möjligt.

Men framför allt vill styrelsen framföra sitt tack till familjen Liljedahl för att man på detta sätt ställer upp och skapar de bästa möjliga förutsättningarna för vår verksamhet.

Ladda ner medlemsappen
Fotboll P-14, 09/04 22:32