Föreningskläder

Träningskläder med Alviks IKs föreningsprofil kan beställas direkt via webshoppen nedan.

OBS! Ledarkläder och matchkläder beställs av klädansvarig i föreningen till de lag och ledar som har behov.

Om kläder önskas att provas kan detta göras på Intersport på Sorheden, se länk för adress och öppettider.

OBS! Storlekarna på denna kollektion skiljer sig åt mycket i storlek jämfört med vår tidigare kollektion med Stanno så vi rekommenderar alla att inledningsvis prova kläderna före beställning.

Är det någon som inte har möjlighet att prova kläder hos Intersport så kan ni kontakta kansliet för hjälp under ordinarie öppettider.

Intersport webbshop föreningskläder

Intersport Luleå, adress & öppettider

Kom även ihåg att ansök om medlemskap på Intersport och koppla ert medlemskap till Alviks IK så får både du och föreningen en schysst rabatt/bonus vid varje köp.

Koppla ditt Intersport-medlemskap till Alviks IK