Bli medlem i Alviks Idrottsklubb

Spelar utbildnings- plan

Här hittar du spelarutbildningsplanen .

Riktlinjer Ungdsoms- sektionen

Läs gärna igenom våra riktlinjer här

Köp Förenings- kläder

Här hittar du klubbens sortiment.

Hittat ut
2020-05-25 12:43

HITTAUT-Luleå nu i Alvik !

Ett tips på träning/motion för hela familjen i sommar är HITTAUT-Luleå. Kort kan man säga att det går ut på att i sin egen takt leta kontroller/checkpoints som finns utplacerade runt om Luleå under hela sommaren.

Vid varje checkpoint finns en kod som man kan registrera via HITTAUT:s hemsida eller app och därigenom delta i utlottning av fina priser.  Mer information hittar man på https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/lulea/  där man även registrerar sitt HITTAUT-konto kostnadsfritt.

Söndag den 24/5 släpptes ett antal checkpoints i Alviksskogen runt Långberget, så det är perfekt tillfälle att söka efter dessa medan era barn tränar 😊.

Vid Liko Arena finns en gatpratare med ”reklam” om HITTAUT samt en låda med kartor (kartor finns även på HITTAUT:s hemsida och de kommer att delas ut i postlådorna inom ett par veckor)

Riktlinjer Ungdom Alviks IK
2020-03-19 21:52
Hej alla!

Som ett steg i föreningens arbete mot att bli bättre och att alla ska jobba i samma riktning så har föreningen tagit fram ett styrdokument som beskriver hur vi ska arbeta inom ungdomssektionen och alla lag som finns inom den.

Dokumentet "Riktlinjer Ungdom Alviks IK 2020-03-15" finns på föreningens hemsida under knappen Dokument.

Den gäller för föreningens samtliga medlemmar inom ungdomssektionen och kommer att revideras löpande för att passa vår verksamhet och den riktning dit vi vill komma.

Riktlinjer Ungdom Alviks IK 2020-03-15.pdf »

Undomssektionsstyrelsen
Reviderade föreningsstadgar
2020-03-03 12:50
Vid föreningens årsmöte som hölls idag beslutades det om revidering av stadgarna som funnits tillgängliga för granskning på kansliet. De nya godkända stadgarna finns nu även upplagda under Dokument på hemsidan www.alviksik.se.
Ladda ner medlemsappen
Fotboll F-08, 02/06 21:17