Bli medlem i Alviks Idrottsklubb

Spelar utbildnings- plan

Här hittar du spelarutbildningsplanen .

Riktlinjer Ungdsoms- sektionen

Läs gärna igenom våra riktlinjer här

Köp Förenings- kläder

Här hittar du klubbens sortiment.

Kansliet stängt
2020-03-31 12:51
Kansliet är stängt från idag och jag är åter på plats måndag morgon kl 08.30.

Monica
Klädprovning, tillfälle 2 - PÅMINNELSE
2020-03-29 23:06
Välkommen till tillfälle 2 med klädprovning av Alviks IKs träningskläder.
Byamössan kommer att vara på plats för att hjälpa till med provning och beställning av föreningsprofilerade träningskläder och tillbehör.

Datum: 2020-03-30
Tid: 18:00-20:00
Plats: Alviks IKs kansli, Alviksvägen 132

P.g.a. den Coronapandemi som vi alla känner till ber vi er alla som planerar att komma och prova kläder tänker på er omgivning endast kommer om ni är helt friska.

Det går även att beställa kläder via Byamössans hemsida, samt att det även kommer till till provtillfälle någon gång under maj månad.

Alla ni som beställde produkter vid förra provtillfället kan hämta sina kläder fr.o.m. imorgon och framåt under kansliets ordinarie öppettider.

Riktlinjer Ungdom Alviks IK
2020-03-19 21:52
Hej alla!

Som ett steg i föreningens arbete mot att bli bättre och att alla ska jobba i samma riktning så har föreningen tagit fram ett styrdokument som beskriver hur vi ska arbeta inom ungdomssektionen och alla lag som finns inom den.

Dokumentet "Riktlinjer Ungdom Alviks IK 2020-03-15" finns på föreningens hemsida under knappen Dokument.

Den gäller för föreningens samtliga medlemmar inom ungdomssektionen och kommer att revideras löpande för att passa vår verksamhet och den riktning dit vi vill komma.

Riktlinjer Ungdom Alviks IK 2020-03-15.pdf »

Undomssektionsstyrelsen
Reviderade föreningsstadgar
2020-03-03 12:50
Vid föreningens årsmöte som hölls idag beslutades det om revidering av stadgarna som funnits tillgängliga för granskning på kansliet. De nya godkända stadgarna finns nu även upplagda under Dokument på hemsidan www.alviksik.se.
Ladda ner medlemsappen!