Bli medlem i Alviks Idrottsklubb

Spelar utbildnings- plan

Här hittar du spelarutbildningsplanen .

Riktlinjer Ungdsoms- sektionen

Läs gärna igenom våra riktlinjer här

Köp Förenings- kläder

Här hittar du klubbens sortiment.

Alviks IK Innebandy
2020-08-07 19:27
Nu startar strax innebandysäsongen som fr.o.m. denna säsong har flyttas över från IK Örnen till Alviks IK, vilket gör att vi ska kunna bedriva vår verksamhet både enklare och starkare.

Har ni en pojke eller flicka i åldrarna 2007-2014 som känner att detta skulle kunna vara spännande så är ni välkommen att antingen direkt anmäla er på hemsidan, via knappen "BLI MEDLEM" till höger eller kontakta oss via mail eller telefon. Det är helt kostnadsfritt att komma och prova på under de två första veckorna. Verksamheten startar i slutet av september och pågår t.o.m. april.

Om ni har några funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

/Mattias Israelsson

Klädprovning för den kommande innebandysäsongen
2020-08-05 19:02
Välkommen på klädprovning av träningskläder och övriga föreningsprofilprodukter.
Byamössan är på plats och hjälper till med provning och beställning.

Tid: 2020-08-27, 18:00-20:00
Plats: Alviks IKs kansli
Hittat ut
2020-05-25 12:43

HITTAUT-Luleå nu i Alvik !

Ett tips på träning/motion för hela familjen i sommar är HITTAUT-Luleå. Kort kan man säga att det går ut på att i sin egen takt leta kontroller/checkpoints som finns utplacerade runt om Luleå under hela sommaren.

Vid varje checkpoint finns en kod som man kan registrera via HITTAUT:s hemsida eller app och därigenom delta i utlottning av fina priser.  Mer information hittar man på https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/lulea/  där man även registrerar sitt HITTAUT-konto kostnadsfritt.

Söndag den 24/5 släpptes ett antal checkpoints i Alviksskogen runt Långberget, så det är perfekt tillfälle att söka efter dessa medan era barn tränar 😊.

Vid Liko Arena finns en gatpratare med ”reklam” om HITTAUT samt en låda med kartor (kartor finns även på HITTAUT:s hemsida och de kommer att delas ut i postlådorna inom ett par veckor)

Ladda ner medlemsappen
Fotboll Herrar, 08/08 18:22