Fotboll Herrar

Följ oss gärna på instagram under alviksikfotboll, där kan ni hänga med oss under säsongen.
Vinst mot Ohtana med 2-1
2020-08-08 18:22
En blytung, viktig vinst borta på Ohtanas fina gräsplan! Hemmalaget började bra och hade en hel del boll samtidigt som Alvik fick jaga och kämpa. Allt eftersom kom vi in i matchen och 1-0 gjordes av Viktor H. Samuel S gör sedan 2-0 direkt på hörna men Ohtana kämpade hårt och reducerade till 1-2. Sista 15 minutrarna sliter Alvik hårt mot ett jagande hemmalag men lyckas hålla undan och tar en skön bortaseger.
Nästa match är 17/8 hemma mot Boden City FC.
Vinst med 2-0 mot Heden
2020-08-04 21:42
En riktigt bra och välförtjänt seger mot Heden i premiären. Alvik började starkt med bra fart i både spel och press. En fin inbrytning av Viktor H i straffområdet medförde straff efter fällning av en Hedenspelare. Lagkapten, Emil J, satte straffen säkert och gav Alvik ledning med 1-0 i 8 spelminuten.
I matchminuten 13 kom Rasmus N fri, efter fint framspel av Samuel S, och satte säkert 2-0 till Alvik.
Heden spelade bra och hade ett par chanser men Alvik stod emot bra med hårt jobb och hade även ett par, tre fina målchanser men lite slarv i avslut samt fina räddningar av Hedens målvakt gjorde att matchen slutade 2-0 till Alvik.
En mycket stark insats mot ett rutinerat Heden ger en bra start på höstomgången.
Närmast väntar en stenhård bortamatch mot Ohtana/Apua FF på lördag.

Vinst mot Pol/Svanstein FF med 2-1!
2020-07-29 22:37
Det blev en skön vinst som avgjordes i första förlängningskvarten på en blöt och halkig gräsplan på Polvallen.
Det var ett vältränat motstånd som höll tempo och bra spel på sin hemmaplan och det syntes att det inte är Alviks underlag. Många missade passningar i det blöta gräset men ett hårt jobbande Alvik kunde kvittera till 1-1 efter att Pol/Svanstein tagit ledningen med 1-0.
Den sista förlängningskvarten fick vi visa prov på hårt försvarsspel och lyckas hålla undan till slut.
Nu väntar final mot vinnaren mellan Lira och Gällivare.
Oavgjort mot Boden City FC 2-2
2020-07-26 17:49
Med en något decimerad trupp så mötte Alvik Boden City i en jämn träningsmatch. Boden hade en löpvillig och tung trupp som inledde med snabbt mål. Alvik kvitterade ganska snart och tog sedan ledning med 2-1 efter straff. 2-2 kom efter att vi tappade all markering och en Bodenspelare fick gå fri genom hela lagdelen och sätta in den.

Oavgjort mot Älvsbyn (träningsmatch) 1-1
2020-07-21 23:23
Söndagens träningsmatch var avslutningen på en tuff träningsvecka(Tors-Sönd).
Alvik tog ledningen med 1-0 efter fint spel och bra press. Älvsbyn kämpade på bra och spelet gick lite fram och tillbaka. Det fanns bud på några fler fina chanser( missad straff samt ett par riktigt farliga lägen framför mål)men det blev Älvsbyn som till slut fick in 1-1.
Vi ska dock vara nöjda med tanke på den hårda träningsveckan, laget jobbade hårt. Nu håller vi i de fina träningarna med bra tempo och fina inställningen och finputsar inför den kommande höstomgången.
Ons 12/8 20:00
Mån 10/8 19:00