Fotboll Herrar

Vinst med 2-0 mot Heden
2020-08-04 21:42
En riktigt bra och välförtjänt seger mot Heden i premiären. Alvik började starkt med bra fart i både spel och press. En fin inbrytning av Viktor H i straffområdet medförde straff efter fällning av en Hedenspelare. Lagkapten, Emil J, satte straffen säkert och gav Alvik ledning med 1-0 i 8 spelminuten.
I matchminuten 13 kom Rasmus N fri, efter fint framspel av Samuel S, och satte säkert 2-0 till Alvik.
Heden spelade bra och hade ett par chanser men Alvik stod emot bra med hårt jobb och hade även ett par, tre fina målchanser men lite slarv i avslut samt fina räddningar av Hedens målvakt gjorde att matchen slutade 2-0 till Alvik.
En mycket stark insats mot ett rutinerat Heden ger en bra start på höstomgången.
Närmast väntar en stenhård bortamatch mot Ohtana/Apua FF på lördag.