Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Alviks IK
Fotboll Herrar

Förlust mot IFK Luleå 9-1
2020-09-26 22:03
Att förlora en match med 3-4 mål, då är oftast motståndaren bättre och man har något att fundera på. Att förlora med 8-9 mål, då är man antingen mycket sämre än motståndaren eller så är det något annat som händer. 
I dag tror jag på alternativ 2 dvs. att vi var lite ”mätta” och kanske lite nöjda av att säkrat en div3 plats samt en serieseger. Uppvärmningen var långt ifrån vad den brukar vara, skotträningen på målvakten var inte bra och sist men inte minst saknades den riktiga glöden hos spelarna. 
Första 10-15 min såg ok ut men redan efter IFKs första mål syntes en viss avmattning samtidigt som IFK fick bättre självförtroende för varje mål. Hur det än byttes spelare så blev det inte bättre och Olle i målet var den som stod upp bäst i laget idag.

Det vi lär oss av en dylik match är att hur bra tränade vi än är så sitter merparten av förmågan i huvudet och den delen är minst lika viktigt att träna och förbättra för att kunna vinna matcher.

Nu inriktar vi oss på en ny träningsvecka, rensar skallarna och gör oss redo för lilla Coop finalen mot Lira den 3/10 15.00 på Liko arena.
 
Våra sponsorer