Alviks IK
Fotboll Herrar

Oavgjort mot LSK 3-3
2021-07-04 22:17

Matchen mot LSK startade bra med 0-1 redan efter 3 minuter av Isak L. LSK kvitterar i minut 28 på ett inlägg där en LSK spelare styr bollen i mål. 2-1 kommer i minut 33 på straff men strax före halvtid sätter Viktor S 2-2 med ett fint avslut.

I minut 51 kommer en boll som studsar vid backlinjen där en LSK spelare lobbar in i mål.

Alvik har lite svårt att komma till avslut men sista 10 min börjar alla i laget att jobba stenhårt och bollen flyttas från mittfält in mot LSK målområde. Till slut får Shimex bollen, vänder om och med ett fint avslut som letar sig in i mål och matchen slutar 3-3.
Det är precis denna avslutning som vi tar med oss från matchen!
Nu tar vi lite semester och välförtjänt vila!