Alviks IK
Fotboll Herrar

Förlust mot Morön, 4-1
2021-08-07 23:59

Det blev förlust i bortamatchen mot Morön BK som inledde första halvlek med stort bollinnehav samtidigt som Alvik föll hem i ett mycket defensivt försvarsspel. Ändå skapades dom riktigt vassa chanserna av Alvik som hade ett par mycket fina chanser att ta ledning men bollen går verkligen inte vår väg. Istället blir det Morön som går till halvtidsvila med 2-0.
I andra halvlek spelar vi upp oss och sätter mer press men Morön har ändå stort bollinnehav tack vare bra passningsspel och fina spelsekvenser. Alvik har ett antal riktigt fina chanser men som tidigare vill bollen inte in och vi "bjuder" totalt på 3 mål pga misstag som förvaltas väl av Morön. Matchen slutar 4-1 efter ett fint nickmål, på en hörna, av Simon N.

För att kunna matcha bra lag som Morön mfl behöver vi bli noggrannare och effektivare i våra avslut samtidigt som misstag på egen planhalva måste minimeras. Vi har tagit några fina kliv framåt med laget och nu gäller det att lära sig och ta lärdom av varje match för att kunna bli bättre.

Nu ser vi fram emot nästa match som är borta mot Robertsfors den 14/8 på Stantorsvallen.