Alviks IK
Fotboll Damer

Lilla Coop Cup
2022-03-28 10:54

Då var vår första tävlingsmatch spelad, FC Norrsken stod som motståndare i Lilla Coop Cup.

En jämn match som böljar fram och tillbaka där FC spelar en fin kortpassningsfotboll dock utan att skapa så mycket chanser. Vi startar matchen bra och har några heta målchanser under den första halvtimmen bla en där vår forvard Emmelie E springer ifrån FC försvar men blir ganska hårt fälld en bit utanför staff området av FC målvakt , rött kort och målchansutvisning tror de flesta. Domaren har en annan bedömning som han förklarar i pausen för oss och den köper vi.

Andra halvlek tar FC över spelet mer men vi fortsätter att jobba hårt i vårt styrspel men lördagens LSK match sitter kvar i benen då vi även idag går kort på folk.

1-0 gör FC på en fin frispark en bit utanför vårt straffområde, sett över hela matchen så har FC ett större bollinnehav medan vi har det hetare målchanserna.

Tack vare sitt bollvinnande spel och sin stora kämpa insats utses Sandra Snellman till matchens lirare efter matchen.

Nu tränar vi vidare och ser fram emot nästa tävlingsmatch i Lilla Coop Cup borta mot Älvsby IF