Fotboll Damer

Skön seger innan uppehållet
2022-06-29 10:50
Det bästa som vi gjort ........

Skön och viktig seger i bortamatchen mot Munskund i sista matchen innan uppehållet.

Matchen inleddes med mycket boll i luften, vilket inte vi hade någon fördel av vilket även resulterade ett tidigt ledningsmål i matchminut 7 till Munksund.

Vi tar ner bollen på backen och börjar spela den fottboll som vi tränat mycket på senaste månaden.  Fint kortpassningspel resulterar i matchminut 31 då Linnea D kvitterar till 1-1 efter fint kombinationspel hela vägen från egen planhalva genom våra lagdelar.

Ett bra snack i omkläddningrummet i paus där vi pratar mycket om att våga, gör att vi tar tag i taktpinnen och för spelet i större delen av halvleken.

Vi radar upp flera heta målchanser men Munksund målvakt gör flera kvalificerade räddningar på våra skott. Munksund spelvänder och skapar flera bra lägen men Mickis har bestämt sig för att spika igen vårt mål med flera kvalificerade räddningar.

I match minut 89 kommer äntligen det viktiga 1-2 målet där vår rutinerade målskytt Frida O skjuter ett högt hårt skott som målvakten i Munksund inte orkar styra över utan istället letar sig bollen in i bortre nättaket.

Skön och rättvis seger sett över hela matchen där vi än en gång tar fram vår lagmoral, matchen lirare till guldhatten :Frida Oja.

Nu går vi till sommar uppehåll med en otroligt skön känsla i laget och ser fram emot en spännande höst