Fotboll Damer

Ljus framtid för Alviks IK
2022-09-11 19:04
fr.v Ester Garberg, Ebba Drugge, Ebba Hedman

Bortamatch mot Sunderbyns SK ett svängit målrikt derby som slutar rättvist oavgjort.

Första halvlek spelas i ett högt tempo där vi tar ledningen i vårt första anfall genom A-lags debutanten Ebba H.  Sunderbyn tar över spelet ju mer tiden går och gör både 1-1 och 2-1 på fint djupledspel och går till halvtids vila med 2-1.

Andra halvlek hinner knappt börja när Sunderbyn utökar sin ledning till 3-1, men vi samlar ihop oss och börjar spela ett rakare spel och vinna närkamperna över hela planen. vilket resulterar att vi reducerar, kvitterar och tar rättvist ledningen med 3-4.

Spelet böljar fram och tillbaka med mål chanser åt båda hållen och till slut kvitterar Sunderbyn i slutminuterna till 4-4 vilket också är ett rättvist slut resultat.

Vår trio  -08 tjejer som debuterar idag gör det på allra bästa sätt, 3 mål och en assist av Ebba H, 1 mål av Ester och en gedigen insats av Ebba D på mittfältet.

Tror inte att A-lags debuten kan göras på ett bättre sätt,  återväxten och framtiden ser ljus ut i Alviks IK